Toimihenkilöt Heponiityn kisoissa (kannattaa lukea)

Toimihenkilöetu Heponiityn kisoissa

Kun kilpailija ilmoittautuu toimihenkilöksi:

ja osallistuu ratojen rakentamiseen ja purkamiseen, on lähtömaksu tällöin 5 €. (lähtömaksu on muutoin 20 €)

Kilpailija voi myös tehdä ennakkovalmisteluja ennen kisaa tai kisan jälkeen (pöytäkirjojen tekeminen, tuomareiden hankkiminen, tulosten kirjaaminen, ratojen rakennus tai purku, tms. tai on toimitsijana yhdessä luokassa)

Kilpailuissa toimihenkilönä toimiminen kun ei kilpaile:

Vaihtoehto 1:

Osallistuu kisan esivalmisteluun (”paperitöitä” ennen kisaa, ratojen rakentamista, kuulutuslaitteiden kokoaminen ym. vastaava), toimii yhdessä tai useammassa tehtävässä koko kisan ajan ja osallistuu ratojen, kuulutuslaitteiden jne. purkamiseen sekä paikkojen siivoamiseen ja järjestämiseen kisan jälkeen.

Etu: kaksi ratsastustuntia yhden kausikorttitunnin hinnalla (39 €), tai yksi pienryhmätunti, jos sellaisia on tarjolla. Tunnit tulee käyttää kahden viikon sisällä kilpailusta. (omaa kausikorttituntia ei voi kuitata maksetuksi toimihenkilötehtävillä)

Sama etu jos hoitaa ”Tallipäällikön” tehtävät eli kisaavien hevosten/ponien sisään haku ja tallista huolehtiminen koko kisapäivän ajan. Tähän tehtävään voivat ilmoittautua ainoastaan henkilöt, jotka pystyvät hakemaan hevoset / ponit pihatosta, osaavat hoitaa ruokinnat ja muut hoidot. Jahnulla on viimeinen päätäntävalta tallipäälliköistä.

Myös sama etu, jos hoitaa koko kahvion kilpailuissa. Tähän kuuluu tarvittaessa myös hankintojen teko ennen kisaa, sekä kilpailumaksujen kerääminen kahvion hoitamisen ohella. Kahvion hoitamisesta kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä Seijaan (käy tallilla maanantaisin ja keskiviikkoisin ja pitää usein kahviota). (kahvion pidosta saadun edun voi myös siirtää toiselle perheenjäsenelle)

Vaihtoehto 2:

Osallistuu joko ratojen tms. rakentamiseen tai purkamiseen ja on toimitsijana puolet päivästä. Toimihenkilöksi ilmoittautuessa tulee kertoa, haluaako tulla aamusta vai kisan puolesta välistä alkaen töihin.

Etu: yksi ratsastustunti puoleen hintaan  tai pienryhmätunti (mikäli niitä on tarjolla) puoleen hintaan. Tunnit tulee käyttää kahden viikon kuluessa kisasta.

Kilpailuissa on erilaisia toimihenkilötehtäviä, kuten esim. sihteeri, pisteiden laskija, kuuluttaja, lähetti, ratahenkilökunta, jne. Este- ja koulukisoissa on hieman erilaisia tehtäviä. Ilmoittautuessasi toimihenkilöksi voit toivoa jotain tiettyä pestiä, mutta on myös mielenkiintoista tehdä joskus jotain uutta, mitä ei ole ennen tehnyt. Heponiityn pienissä kisoissa on kiva opetella toimaritehtäviä, ja kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten kukaan ei jää yksin!

Jos toimihenkilöksi tulemisen joutuu perumaan kisalistojen jo ilmestyttyä, voi yrittää saada itselleen sijaisen, mutta ainakin perumisesta tulee ilmoittaa välittömästi Jahnulle.

Toimihenkilöksi ilmoittaudutaan listaan, joka löytyy kilpailuilmoittautumislistojen yhteydestä!

Tervetuloa mukaan järjestämään hauskoja kisoja ja tapahtumia kivassa porukassa!

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut