Heponiityn ratsastuskoulun tavoitteet

Toimintamme tavoite on tarjota miellyttävä ja mukaansa tempaava harrastus viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa kaikille kiinnostuneille.

Haluamme tarjota laadukasta ratsastuksen opetusta ja hevostaitojen ohjausta kaiken ikäisille ihmisille, uusille hevosharrastajille kuin myös jo kokeneemmille konkareille.

Tavoitteemme on opettaa kaikille harrastajille vähintäin sellainen taitopohja, että ratsastus olisi miellyttävää ja riittävän turvallista molemmille osapuolille niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Ratsastuksen tulee olla kaikille hauskaa ja samalla haastavaa, siitä pitää tulla hyvä mieli ja terve hiki.

Tavoitteemme on tarjota koko elämän läpi kestävä monipuolinen, hieno harrastus!

Tavoitteemme on myös auttaa heitä, jotka haluavat suuntautua kilparatsastukseen tai haluavat hankkia jossain vaiheessa itselleen oman hevosen kuin myös heitä, jotka valitsevat hevosalan tulevaksi ammatikseen. Koemme, että meillä on paljon annettavaa heille heidän ponnistellessan kohti omia tavoitteitaan.

Uskomme vakaasti siihen, että kaikkien on mahdollista kehittyä, joten tavoitteemme on auttaa kaikkia oppilaitamme ymmärtämään hevosia paremmin, toimimaan hevosten kanssa taitavammin sekä maastakäsittelyssä että ratsain, kukin omassa tahdissaan ja omien kykyjensä ja tavoitteittensa mukaisesti. Jokaisen oppilaan tavoitteet ovat meille arvokkaita.

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut