Heponiityn ratsastuskoulun arvot

DSC01180Toimintamme keskiössä on luonnollisesti hevonen, sen arvostus ja hyvinvointi.

Haluamme kaikkien oppilaittemme ymmärtävän hevosen monipuolisen vaikutuksen elämäämme; hevosen kanssa toimiminen kehittää vastuuntuntoamme, opimme välittämään ja huolehtimaan muista, hevonen lisää itsevarmuuttamme ja oma-aloitteisuuttamme, opimme tarttumaan toimeen. Hevonen vastaa meille aina tavalla tai toisella, ei jätä yksin. Lisäksi saamme liikuntaa, mielenkiintoista ja monipuolista tekemistä, onnistumisen riemua, raitista ilmaa ja mielenkiintoisen sosiaalisen yhteisön johon kuulua.

Haluamme hevosiemme viihtyvän tässä työssään meidän kanssamme. Haluamme niiden kuitenkin myös samalla elävän hevosen elämää omassa laumassaan, pääsevän toteuttamaan niiden lajinomaista käyttäytymistä vastapainoksi työstään meidän kanssamme.

Meille on myös tärkeää, että ratsastuskoulun ilmapiiri on hyväksyvä. Tänne pitäää olla kaikkien helppo tulla ja kokea kuuluvansa porukkaan. Toivomme oppilaidemme kokevan, että ratsastuskoululle voi aina tulla viettämään aikaa, tapaamaan muita ihmisiä, tuttuja ja vieraita, kuin myös rauhoittumaan ja tietysti kokemaan tekemisen ja oppimisen riemua.

Arvostamme, että kaikilla on, kiireenkin keskellä, aikaa tervehtiä ja ottaa muut huomioon, nähdä asiat muidenkin suunnasta. Pyrimme olemaan itse siinä hyvänä esimerkkinä, edellytämme sitä myös kaikilta työntekijöiltämme.

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut