Kilpailukutsut estekisoihin

Kutsu kilpailuharjoitukseen esteratsastuksessa lauantaina 27.3. Heponiityn Ratsastuskoululla

Kilpailut alkavat klo n klo 16.

Luokka I Ristikkorata. Arvostelumenetelmä A.0.

Luokka on avoin Heponiityn oppilaille ja Hyyppärän alueen talleissa asuville ratsukoille, jotka ovat aloittamassa estekisoihin osallistumista. Luokkaan voi osallistua, vaikka olisi aiemmin osallistunut 50/60 cm luokkiin.

Luokka II 50/60 cm. Arvostelumenetelmä AM5.2

Luokka on avoin Heponiityn Ratsastuskoulun oppilaille ja Hyyppärän alueen talleissa asuville hevosille.

Luokka III 70 cm. Arvostelumenetelmä AM5.2.

Luokka on avoin Heponiityn Ratsastuskoulun oppilaille ja Hyyppärän alueen talleissa asuville hevosille.

1. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 24.3. klo 21 mennessä.  Heponiityn Ratsastuskoulun oppilaat ilmoittautuvat toimistossa olevaan listaan, muut sähköpostilla: hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com

2. Lähtö- ja toimihenkilölistat nähtävillä viimeistään perjantaina 26.3.  www.hyvinkaanratsastuskeskus.fi

3. Peruutukset perjantaihin26.3. saakka sähköpostilla, sen jälkeen tekstiviestillä numeroon 040 563 4163.

4. Hevosvuokra Heponiityn oppilaille 20 € / luokka. Lähtömaksu 5 € niille, jotka ilmoittautuvat toimihenkilötehtäviin ja 20 € muille. Toimihenkilöksi ilmoittaudutaan kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä. Toimihenkilönä voi toimia myös joku muu, kuin kilpailija itse (tästä ilmoitus Jahnulle viimeistään kisojen alussa).

5. Kilpailu pidetään joko Heponiityn kentällä (30 x 60m) tai maneesissa (20x60m). Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä.

6. Kilpailumaksut maksetaan kansliaan ennen oman luokan alkua. Kanslia on auki tuntia ennen kilpailun alkua ja toimii Heponiityn kahviossa.

7. Kilpailussa palkintona on ruusukkeet.

8. Kilpailuasun tulee olla siisti ja turvallinen. Luokissa I ja II kannukset eivät ole sallittu, esteraippa pakollinen. Luokassa III sekä kannukset että raippa on sallittu.

9. Kilpailijat osallistuvat omalla vastuullaan. Kilpailijalla tulee olla Suomen Ratsastajainliiton vakuutus: jonkun SRL:n jäsenseuran jäsenyys tai Green Card. Jäsenkortti tai Green Card tulee esittää kansliassa lähtömaksun maksamisen yhteydessä!

Tervetuloa kilpailemaan Heponiittyyn!

1. Arvostelumenetelmä A.0

Ratsukot, jotka ovat selvittäneet perusradan tai uusinnan virhepisteittä, ovat tasavertaisia ensimmäisellä sijalla. Vain virhepisteittä ratsastaneet palkitaan. Ajalla ei ole merkitystä, mutta ratsukon on suoriuduttava radasta enimmäisajan puitteissa. Arvostelumenetelmä sallii korkeintaan yhden uusinnan.

– A.0.0 Ei uusintaa

4.4. AM5.2 (välitön uusinta)

Ratsukot, jotka ovat suorittaneet perusradan ilman virhepisteitä, hyppäävät välittömästi uusintaradan perusratasuorituksen jälkeen.

Ratsukko saa uuden lähtömerkin uusintasuoritusta varten. Lähtömerkin jälkeen ratsukolla on 45 sekuntia aikaa ylittää lähtölinja. Kilpailijat eivät saa poistua radalta perusradan ja uusintaradan välissä. Mikäli kukaan ratsukoista ei ole suorittanut perusrataa virhepisteittä, ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella.

 

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut