Vakiotunnin varaaminen kaudelle 23/24

Uudet oppilaat:

Ottakaa yhteyttä sähköpostilla hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com  

Tuntipaikkoja kysellessä kannattaa kertoa:

  • kenelle tuntia varataan
  • ikä ja ratsastustausta (jos ratsastustaustaa ei ole, ei haittaa!)
  • mahdollinen toivepäivä vakiotunnille
  • alaikäisen ollessa kyseessä huoltajan yhteystiedot

Kevätkaudella vapaana olleita paikkoja voi varata 22.6. saakka.    Maanantaista 24.7. alkaen ovat myynnissä myös varaamatta jääneet paikat. 

Ponikurssien hinnasto löytyy tästä

Tietoa elo-toukokuun ponikursseista

Hevostuntien hinnasto löytyy tästä

Tietoa elo-kesäkuun hevostunneista

Kevätkaudella -23 vakiopaikalla ratsastaneet:

Ponitunnin varaaminen:

Kevätkauden -23 toisen ponikurssijakson vakiopaikalla ratsastaneen oppilaan huoltajalle tulee 29.5. varausmaksulasku osoitteesta noreply@netvisor.fi.  Jos laskua ei tule, kannattaa siitä ottaa yhteyttä sähköpostilla.

Eräpäivä on 17.7. ja maksamalla varausmaksun 80 € varataan oppilaalle paikka siihen ryhmään, jossa hän ratsasti kevätkauden toisen jakson.

Jos paikan vaihdosta on sovittu 22.6. mennessä, varataan paikka tähän uuteen ryhmään.  Ponikurssipaikkaa voi myös vaihtaa kauden alettua.

Jos oppilaalla on ollut kaksi vakiotuntia, ja toinen jätetään pois, ilmoittakaa sähköpostilla varausmaksun maksamisen yhteydessä, kumman viikkotunnin oppilas pitää. Maksakaa tällöin laskun tiedoilla vain yhden tunnin varaus.

Varaamatta jääneet paikat menevät myyntiin 24.7.

Hevostunnin varaaminen:

Kevätkauden -23 vakiopaikalla ratsastaneet ovat toukokuun aikana saaneet kauden 23/24 kausikortin.

Kun maksaa sen ensimmäisen erän 150 € eräpäivään 17.7. meneessä, varataan oppilaalle paikka siihen ryhmään, jossa hän ratsasti kevätkaudella. Käytäthän kausikortissa olevaa viitenumeroa, se on sama kun kaudella 22/23.

Jos paikan vaihdosta on sovittu 22.7. mennessä, varataan paikka tähän uuteen ryhmään. Paikkaa voi myös vaihtaa syyskauden alussa.

Tunnit varataan Ratsukkoon koko syyskaudelle tallin puolesta. Myös vakiotuntivaihdokset tehdään Ratsukkoon tallin puolesta.

Varaamatta jääneet paikat menevät myyntiin 24.7. alkaen.

 

 

 

Julkaistu