Sennukisat

Sennukisat on Heponiityn senioriratsastajien syyskauden kohokohta. Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille Heponiityssä ratsastaville.

Uudistetut Sennukisat lauantaina 10.11.2018 klo 14 alkaen

Luokka I KOULURADAN RAKENNUS MANEESIIN

Luokka II PUKURATSASTUS KÜR.  Korografia ja askellajit vapaat. Kesto n. 4 minuuttia. Erona menneisiin vuosiin vain taiteellinen vaikutelma arvostellaan.

Luokka III PUKURATSASTUS KÜR 2-4 ratsukkoa. Muuten kuten yllä.

Luokka IV RYHMÄRATSASTUS, Ohjelma E2, keskieurooppalainen rata (20×40)     3-5 ratsukkoa. Omavalintaisesti musiikin tahdissa tai ilman. Kouluratsastusarvostelu kollegiaalisesti. Jos ryhmä uhkaa jäädä vajaaksi (ryhmässä vain kaksi), voi stunttiratsastajia kysellä vaikka Jahnulta (erittäin rajoitettu määrä).

Luokka V SEKAMETELI 2-3 henkilön tiimeille / joukkueille.      Säännöt                                   Kaksi vierekkäistä rataa, nopein tiimi voittaa. Rata sisältää 2-3 matalaa kavalettia. Yksi kierros hevosella, toinen ponia taluttaen ja kolmas kepparilla.  Hevoset ja ponit arvotaan, kepparin saa lainaksi! Kahden henkilön tiimeissä toinen jäsen hoitaa kaksi osuutta.

Luokka VI: ILLANVIETTO HEPONIITYN MANEESIN KAHVIOSSA

Illanvietto alkaa ”virallisesti”, kun kaikki ehtivät paikalle. Huomioikaa, että Heponiityssä voi käydä suihkussa rankan kisarupeaman jälkeen. Varustehuoneessa ja etutoimistossa voi säilyttää vaihtovaatteita.
Tarjolla on maukas illallinen sekä ruokajuomat.
Illanviettoon ovat tervetulleita myös kilpailijoiden valmentajat, tukijoukot sekä kaikki Heponiityn Ratsastuskoulun senioriratsastajat, vaikka kilpailuun osallistuminen tai niiden seuraaminen ei olisikaan mahdollista.
Illanviettoon saa järjestää ohjelmaa: esim. yksinlaulua, yhteislaulua, runonlausuntaa, seuraleikkejä ym. !!!
Illalliskortin hinta 25 €, sisältää ruokajuomat.
Ilmoittautumiset maanantaihin 5 .11. mennessä maneesin toimistossa olevaan listaan tai sähköpostilla: hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
(mainitsethan mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä).
Illalliskortin voi maksaa kisamaksujen yhteydessä kansliaan tai illanvieton alkaessa.

Sennukisojen ohjeet ja säännöt

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo Kotisivuratkaisut