Junnukisat

Junnukisat ovat perinteisesti syyskauden puolenvälin tienoilla tuomassa väriä syksyyn. 

Kilpailupäivä julkaistaan syyskauden alussa, viimeistään kuukautta ennen kisoja.  Vuoden 2017 junnukisat olivat 4.11.

Kilpailukutsu: 

LUOKKA 0 : KOULURADAN RAKENNUS MANEESISSA  KLO 14

LUOKKA I: Pukuratsastus poniratsastajille (taluttajan kanssa / ilman taluttajaa)  ryhmässä. Pukuratsastusryhmä ratsastaa kouluratsastusharjoituksia osastossa Lindan ohjauksessa, jonka aikana tuomarit arvostelevat puvut ja ratsukon yhteistyön.

LUOKKA II: He C:2 Pukuratsastus
Avoin kaikille ALLE 18 vuotiaille Heponiityn helmille.
Kouluratsastusohjelma Helppo C:2 ratsastetaan ratsukkokohtaisen musiikin säestyksellä. Valittuun musiikkiin ja/tai ratsukon persoonaan sopiva asukokonaisuus saattaa vaikuttaa arvosteluun myönteisesti.

LUOKKA III : Pas de deux / Kür / Pukuratsastus Vapaaohjelma He C 
Avoin kaikille ALLE 18 vuotiaille Heponiityn helmille. Vapaaohjelma saa kestää n. 5 min ratsukkokohtaisen musiikin säestyksellä. Vapaaohjelmassa tulee esittää liikkeet, jotka ovat kilpailukutsun ohessa olevassa vapaaohjelman pöytäkirjassa. Liikkeiden esittämisjärjestys on vapaa. Valittuun musiikkiin ja/tai ratsukon persoonaan sopiva asukokonaisuus saattaa vaikuttaa arvosteluun myönteisesti. Pas de Deux – ohjelma ratsastetaan pareittain, parit mainitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

VÄLIOHJELMA ELI TAUKOJUMPPA: kouluradan purku ja hasardiradan rakennus MYÖS YLEISÖ SAA OSALLISTUA!

LUOKKA IV:  UUTUUS: Heponiityn Hasardirata!!

Radalla on 6-8 valinnaista tehtävää, osa esteitä ja osa taitotehtäviä ( esim: maapuomin ylitys, ravi/laukkapuomi(t), puomien väliin osuminen yhdellä kädellä) Kullakin esteellä ja tehtävällä on vaikeusasteen perusteella määräytyvä pistearvo. Ratapiirroksessa ilmoitetaan tehtävistä ja  hypyistä saatavat pisteet.  Ratsastaja suunnittelee itse radan kulun, hypätä ei siis tarvitse, vaan rata voi koostua kokonaan taitotehtävistä.  Suurimman pistemäärän saavuttanut on voittaja. Hasardiradan tehtävät ja säännöt.

LUOKKA V: Esteradan purku, pikainen valmistautuminen illalliselle ja palkintojen jakoon

LUOKKA VI : Palkintojen jako maittavan ruuan ääressä! Avoin osallistuneille sekä kilpailijoiden tukijoukoille.  Paikkana Heponiityn Kahvio. Ruokaa on tarjolla heti kun hasardirata on purettu ja hevoset hoidettuna pihatossa! Samalla analysoidaan hyvän ruuan ja juoman äärellä päivän ratsastussuoritukset.

Illallisen hinta 5 € niiltä, jotka eivät kilpaile tai osallistu toimihenkilötehtäviin. Muut kuin kilpailijat huomio, ilmoittautukaa illanviettoon ilmoittautumislistojen ohessa olevaan listaan!

Illanviettoon saa järjestää ohjelmaa: esim. yksinlaulua, yhteislaulua, runonlausuntaa, seuraleikkejä, ym. !!!

Tässä linkissä: Ilmoittautumisohjeet, säännöt ja muut ohjeet!

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo Kotisivuratkaisut