Tiedote päiväleireille osallistuville

Ensimmäisenä leiripäivänä Heponiittyyn kannattaa saapua n. klo 8:30.

On toivottavaa, että vanhempi tai vastaava tukihenkilö tulee silloin mukana, koska otamme ylös yhteystietoja, joista vanhemman tarvittaessa tavoittaa leiripäivän aikana. Jaamme myös laskut leirimaksun loppuosan maksamista varten.

Leiriläisille kerrotaan myös leiriviikon ohjemasta.

Leiriläiset tustutvat yhdessä Heponiityn tiloihin ja samalla oppivat, minne voivat viedä varusteensa leiripäivän ajaksi.

Mitä päiväleirille kannattaa varata mukaan:

– Vaatetus sään mukaan! Vaikka olisi luvattu hellettä, kannattaa mukaan varata pitkähihainen pusero/ takki. Jalkineiksi lenkkitossut tai vastaavat kengät, jotka pysyvät jalassa kovassakin menossa ja suojaavat varpaita. Hevosten ja ponien lähelle ei saa mennä sandaaleissa tai crocseissa!

– Ratsastusvarusteet.

Jos ei omista varsinaisia ratsastusvarusteita, ei niitä tarvitse hankkia vain leiriä varten, varusteiksi sopivat myös:

Ratsastusjalkineiksi voi varata kumisaappaat, housuiksi joustavat housut, jotka eivät nouse polveen ryppyyn. Kypärän saa Heponiitystä ratsastuskertoja varten.

– Mukaan kannattaa varata myös sormikkaat, koska poneja ja hevosia ei saa taluttaa ilman hanskoja.

– Sadesäähän kannattaa varautua ottamalla mukaan sateenpitävä takki, vaikka sateen sattuessa leiriohjelma siirretään mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin. Kumisaappaat ehdottomasti mukaan!Kun poneja haetaan aamulla laitumelta, kastuvat kengät kasteisessa ruohossa.

– Maneesin aulassa olevissa arkuissa ja kaapeissa voi leirin ajan säilyttää esim. kumppareita ja sadevaatteita, kypärää jne., ettei niitä tarvitse kuljettaa joka päivä mukana. Heponiityssä säilytettävät varusteet kannattaa pitää kassissa, jonka voi jättää arkkuun tai kaappeihin.

– Aurinkovoidetta

– Ehkä vähän taskurahaa, jolla voi halutessaan ostaa virvokkeita Heponiityn kahviosta tai välipalaa, nälkä voi tulla vaikka leireillä tarjotaankin lounas.

Muistakaa ilmoittaa mahdollisesta erikoisruokavaliosta hyvissä ajoin ennen leiriä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut