Syyskauden kilpailut

 

 

Ohjeita ensimmäistä kertaa kisoihin osallistujalle:

  1. Lue kilpailukutsu tarkasti, siitä löydät luokat, joihin voi ilmoittautua, viimeisen ilmoittautumispäivän, kisamaksut ja peruutusohjeet.
  2. Valitse sopiva luokka tutustumalla kisakutsusta aukeaviin kouluratsastusohjelmiin. 10.10. kisojen Luokka I Raviohjelma on sopiva ensimmäistä kertaa koulukisoihin osallistuvalle.
  3. Tutustu toimihenkilönä toimimisen ohjeisiin
  4. Opettele ulkoa se kouluohjelma, jonka ratsastat kilpailuissa. Kaikki ohjelmat ovat nk. lyhyellä radalla, eli Rata B.  Kun ohjelmassa lukee esim: ” C oikealle” , tarkoittaa se, että kirjaimen C kohdalta käännytään oikealle.   Kertaa ohjelmassa olevat ratsastusradan tiet.
  5. Kun ilmoittaudut: kirjoita ilmoittautumislistaan selkeästi oma nimesi ja luokka, johon osallistut. Valitse kolme hevosta, joilla haluaisit osallistua. Jahnu ja Linda jakavat sopivat kisahevoset osallistujille. Hevosen valinta perustuu ratsastajan ja hevosen yhteensopivuuteen ja ennen kaikkea siihen, että kaikilla on mukavaa ja turvallista ratsastaa kisoissa, eli kilpailija voi myös saada hevosen, jota ei ole toivonut, jos se opettajien mielestä on paras vaihtoehto.  Muista ilmoittautua toimihenkilöksi, jos haluat säästää lähtömaksussa.
  6. Kilpailumaksut voi maksaa käteisellä kilpailun kansilassa eli Heponiityn kahviossa ennen omaa starttia, tai tilille etukäteen. Kirjoita silloin viestikenttään ”kisamaksu” ja nimesi.   Kisamaksuesimerkki: osallistuminen yhteen luokkaan kun on ilmoittautunut toimihenkilöksi: lähtömaksu 5 €, hevosvuokra 25 € = 30 €. Tai: osallistuminen yhteen luokkaan kun ei ole ilmoittautunut toimihenkilöksi: lähtömaksu 20 €, hevosvuokra 25 € = 45 €.
  7. Lähtölistoissa, jotka julkaistaan viimeistään perjantaina 8.10. tässä kotisivuilla, lukee luokkien alkamisajat. Jos verryttely on verryttelyryhmissä, on lähtölistassa myös niiden alkamisajat. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen oman verryttelyryhmän alkua, että ehtii varustaa hevosen.  Verryttely tehdään itsenäisesti ratsastaen. Jahnu ja / tai Linda ovat verryttelyalueella neuvomassa ja auttamassa tarvittaessa, mutta varsinaista opetusta verryttelyssä ei ole.
  8. Huomioi, että kilpailuissa ratsastaessa pitää olla voimassa oleva vakuutus! Tietoa SRL:n vakuutuksista

Kysy tarvittaessa lisäohjeita tallilla opettajilta tai sähköpostilla!

_________________________________________________________________________

 

Kekrikilpailut sunnuntaina 7.11. mikäli koronatilanne sallii yleisötapahtumat.

Kilpailuharjoitus kouluratsastuksessa sunnuntaina 12.12.

Heponiityn joulujuhla sunnuntaina 19.12. mikäli koronatilanne sallii yleisötapahtumat.

Julkaistu