Ratsukko-kalenteri hevostuntien vakio- ja 10korttioppilaille on auki!!!

Ratsukko-kalenteri on nyt käytössä!

Lataa Ratsukko aplikaatio ja hallinnoi vakio- ja 10korttituntejasi sieltä. Voit siis perua tunnin ja varata korvaustunnin Ratsukosta.

Kausikorttien vakiopaikat on varattu kaikille oppilaille kevätkauden loppuun saakka.

10korttitunnit kannattaa  vartata tuntinsa  itse!

Kun katsot tiedoistasi kohtaa ”kortit”, ei kausikorttien hintoja kannata huomioida. Ratsukko laskee ne tuntimäärän mukaan, maksujärjestelmämme pysyy ennallaan, joten Ratsukon hinnoista ei tarvitse välittää. 

Kun varaat tunteja, ja jos Ratsukko kysyy maksua, valitse ”Maksu tallilla” ja ”Käteismaksu”, jolloin saat varaukset tehtyä. Yksittäiset irtotunnit, pienryhmät, 10kortit ja kausikorttien erät maksetaan kuten aiemminkin tilille.

Ota yhteys aplikaation Palautteeseen tai :  myynti@ratsukko.com , jos tarvitset apua.  

Piakkoin alamme myös jakamaan hevoset ratsukkoon, jolloin voit katsoa, millä ratsastat!

Koska vielä harjoittelemme kalenterin käyttöä, laita sähköpostiin hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com viesti, kun perut tai varaat tunnin, näin voimme vielä tarkistaa että ne ovat tulleet oikein perille.

Jos ja kun huomaat Ratsukon web-versiossa tai aplikaatiossa asioita, jotka voisivat toimia toisin, lähetä palautteesi ja parannusehdotus myynti@ratsukko.com  

Näin voimme yhdessä kehittää Ratsukosta toimivan kokonaisuuden.

Ohjeet Ratsukon käyttöön ratsastajille Tuntien varaaminen ja peruminen Ratsukon kautta

Kirjautuminen webin kautta osoitteessa https://ratsukko.fi/
Kun kirjaudut Ratsukkoon ja klikkaat avautuvalta sivulta, oikealta ylhäältä VARAUKSENI, pääset näkemään omat tuntivarauksesi, ratsastuskorttisi ja muokkaamaan tietojasi.
Kun valitset valikosta VARAUKSET, pääset rajaamaan näytettävien varausten aloitus- ja lopetuspäivämäärän. Päivämääräkenttien alla on Lisävalinnat, joilla voit rajata varausnäkymää halutessasi.

Jos haluat nähdä menneitä, jo ratsastettuja tunteja, tee rajaus päivämääräkenttiin sille ajankohdalle taaksepäin, jolta haluat nähdä menneet tunnit.

Tulevia varauksia pääset hallinnoimaan jokaisen tunnin kohdalta. Näet tuntien kohdalla kolme symbolia Muokkaa tuntia: kun klikkaat Muokkaa-symbolin auki, pääset lähettämään tallille tuntiisi liittyvän tärkeän tiedon. Huomioithan, ettei hevostoive ole tällaista tietoa. Talli jakaa hevoset jokaiselle ratsastajalle perustellusti eikä voi huomioida lähetettyjä hevostoiveita, sillä ratsastajia on paljon.

Peru tunti: voit perua Ratsukon kautta tuntivarauksen vielä klo 23.59 edellisenä päivänä seuraavan päivän tunnille. Tätä myöhemmin tehtävät peruutukset tulee tehdä soittamalla suoraan tallille tai muuten tallin ohjeistamana.

Tunnin tiedot: i-symbolin alta näet tunnin tiedot, milloin se on varattu, millä ratsastuskortilla tai muulla maksutavalla.

Tuntien varaaminen
Pääset Tallini-linkin kautta suoraan kotitallisi varauskalenteriin. Voit varata tunnin Ratsukon kautta saman päivän tunneille viimeistään klo 10 aamulla. Kun tunnilla on tilaa, paina VARAA.
Voit laittaa varaukseen lisätiedon, jonka talli näkee varauksessasi.
Valitse varattavan tunnin maksutapa alas vetovalikosta, joka tulee näkyviin kun vahvistat varauksen:

–  Jos sinulla on ratsastuskortti, jossa on tunteja vapaana, voit käyttää korttia tuntivaraukseen
–  Jos sinulla ei ole korttia, valitse Maksu tallilla ja käteismaksu

Kaikille Heponiityn Ratsastuskoulun vakioratsastajille on tehty ratsastuskortit vakioryhmiin ja varaukset ko. korteille sekä mahdolliset rästikortit ja 10-kortit.

Kun perut sinulle jo varatun tunnin, palautuu se kortille, joka sinulle on tehty ja jolla tunti on varattu. Palautuneen tunnin voit rästiä eli varata sinulle sopivan, vapaan tuntipaikan ja käyttää ratsastuskorttia varaukseen.

Tuntipaikan jonotus

Jos tunti, jolle haluaisit varata paikan, on täynnä, tulee kalenterissa sen kohdalle pieni kellosymboli.
Symboli tarkoittaa tuntipaikan jonotusta. Kun painat kellosta, merkitään sinut jonotuspaikalle tunnille. Jos / kun tunnille vapautuu tilaa, saat siitä ilmoituksen MyRatsukko-sovellukseen, jos olet ladannut sen puhelimeesi ja ottanut sovelluksessa Ilmoitukset käyttöön.

HUOM! Samaa tuntipaikkaa voi jonottaa myös moni muu ratsastaja ja kun se vapautuu, nopein varaaja pääsee mukaan tunnille. Varauksen vapautuneelle tuntipaikalle voit tehdä 2 tuntia ennen tunnin alkua.
Saat sovellukset ilmoitukset käyttöön kun menet omaan profiiliin ja siellä kohtaan Ilmoitukset. Klikkaa Ilmoitukset auki ja valitse Ota käyttöön (jolleivat ole jo).

Tunnillesi jaettu ratsu

Saat tiedon myös sinulle jaetusta ratsusta MyRatsukko-sovellukseen. Kun talli on tehnyt hevosjaon ja julkaisee sen päivän ratsastajille, tulee sinulle ilmoitus siitä sovellukseen.

Kysyttävää Ratsukon käytöstä?

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia Ratsukon käytössä, lähetä Palaute asiasta. Löydät webissä https://ratsukko.fi heti kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta yläreunasta, VARAUKSENI alta kohdan PALUTE.
Klikkaa se auki ja kirjoita palaute tai käyttöön liittyvä ongelma ja lähetä se.
Saat vastauksen mahdollisimman pian sähköpostiisi, jolla kirjaudut Ratsukkoon.

Kiireellisissä asioissa voit soittaa numeroon 0400 645 805 / Satu, Ratsukko.

 

Julkaistu