Heponiitty Cup

Heponiity Cup kilpaillaan syys- ja kevätkauden 17/ 18 aikana järjestettävissä kouluratsastuksen kilpailuharjoitukissa. Kilpailuja järjestetään viidet, kahdet syyskaudella ja kolmet keväällä.

Cupin tulos muodostuu kolmen prosenttituloksen summasta, jotka kerätään eri kisoista.

Opetushevosilla kisaavien cup-tulos koostuu kahdella eri hevosella tehdyistä tuloksista. Vaikka kauden kolme parasta suoritusta olisi samalla hevosella, lasketaan cup-tuloksiin yksi jollain toisella hevosella tehty tulos kahden parhaan tuloksen lisäksi.

Vaikka ratsastajalla on enemmän kuin kolme suoritusta, Cupin summaan lasketaan mukaan vain kolme parasta tulosta.

Jos ratsastajalla ei ole kolmea suoritusta, lasketaan summa tällöin kahdesta tai yhdestä suorituksesta.

Cup on ratsastajakohtainen ja ratsastaja voi osallistua vain yhteen Cupiin. Jokaisessa kategoriassa palkitaan kolme suurimman prosenttiluvun kerännyttä ratsukkoa.

Ratsastaja valitsee itse kilpailuluokkansa, mutta ratsastajan on osallistuttava ratsukon tasoa vastaavaan luokkaan, silloin kun kilpaistavasta luokasta kerätään Cup pisteitä.

Samassa kilpailussa voi osallistua useampaan luokkaan tai ratsastaa useamman radan eri hevosilla. Kuitenkin vain yhden suorituksen tulos lasketaan cup:iin.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, minkä suorituksen tulos lasketaan cup-pisteisiin.

Kilpailujen jurylla on viimeinen päätäntävalta siitä, onko luokka, josta haetaan Cup prosentteja ratsukon tasoa vastaava.

Heponiitty Cup:issa on  neljä kategoriaa:

1. Heponiitty Cup Heinrich: Avoin Heponiityn ratsastuskoulun juniori-tuntiratsastajille ratsastuskoulun opetushevosilla. (Ratsastajan tullee olla alle 18 vuotias tai täyttää 18 v vuoden 2017 aikana.)

2. Heponiitty Cup Kapitano: Avoin Heponiityn ratsastuskoulun seniori-tuntiratsastajille ratsastuskoulun opetushevosilla. (Yli 18 vuotiaat ratsastajat.)

3. Heponiitty Cup Kerttu: Avoin Heponiityn ratsastuskoulun tuntiratsastajille (juniori tai seniori), joilla ei ole ollenkaan tai on hyvin vähän kilpailukokemusta.

4. Heponiitty Cup Helmi: Avoin:

    • – Heponiityn henkilökuntaan kuuluville, jotka eivät käy ratsastuskoulun tunneilla
    • – Riitan valmennettaville
    • – Ratsastuskoulun oppilaille, jotka käyvät tunneilla yksityisillä hevosilla tai ratsastuskoulun oppilaille, jotka osallistuvat kilpailuihin esim. vuokrahevosella

Tervetuloa osallistumaan koulukisoihin, cup-palkinnot ovat aina kilpailemisen arvoisia!

 

 

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut