Kevään ponikursseilla on tilaa!

Ratsastus ja ponien hoito on hauska liikunnallinen harrastus, joka sopii lähes kaikille 5-10 vuotiaille lapsille.

Ponikurssien kaikissa tasoryhmissä on vielä tilaa! Kurssijakso kestää viikolle 22, eli touko-kesäkuun vaihteeseen.

Vapaita paikkoja on  aloittelijoille ja vasta vähän ratsastaneiden minikursseilla  maanantaisin klo 16:45-18 kaksi paikkaa, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16:45-18 useampi paikka, perjantaisin klo 16:45-18 kaksi paikkaa.  Tästä linkistä löydät lisätietoa ponitunneista.

Kurssikerran hinta on 25 €/ kerta, kurssi maksetaan kerralla ja hinta määräytyy jäljellä olevien kurssikertojen mukaan. Yksittäisen kerran hinta on 30 € käteismaksulla.

Poniykkösessä ja -kakkosessa on paikkoja ma, to ja la. Nämä kurssit ovat aiemmin ratsastaneille.

Kesäkuussa on viikon kestäviä alkeiskursseja poneilla sekä päiväleirejä, tutustu tarjontaan: iltakurssit poneilla  päiväleirit 

Lauantaisin on tenavatunti klo 13:30-14. Tenavatunti sopii ihan pienille sekä ratsastusta kokeilemaan tuleville lapsille. Tenavatunnilla harjoitellaan ponin selässä olemista ja tasapainoa, sään salliessa käydään vaikka maastossa. Oma vanhempi tai esim. vanhempi sisarus taluttaa ponia, poniopettaja neuvoo ratsastajaa ja taluttajaa. Kesto n. 30 min. Tenavatunnille voi ostaa sarjalipun. Hinnat löytyvät tästä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com  tai puhelimitse 040 563 4163. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse klo 15-16:30.

Heponiittyyn voi myös tulla katsomaan poneja ja tutustumaan talliin ilman kurssivarausta!

 

Julkaistu