Kekrikisojen ohjeet ja säännöt

Kilpailuun osallistutaan joukkueena

Joukkueessa saa olla enintään kahdeksan (8) jäsentä, joukkueen neljä (4) parasta tulosta huomioidaan joukkuekilpailun pisteiden laskussa.

Joukkueen yhteistulos voi koostua kaikkien luokkien tai vain yhden luokan tuloksista.

Joukkueen kaikki jäsenet saavat osallistua Sekameteliin ja kür-luokiin, tai vain esim. kür-luokkiin. Joukkue voi koostua ratsukoista, jotka esiintyvät kürissä yksin tai esim. pareittain.

Mitä enemmän joukkueella on kilpailustartteja, sitä enemmän joukkue voi kerätä pisteitä. Esim. yksi ryhmäratsastus kür, jossa ovat kaikki joukkueen jäsenet, tuo vain yhden tuloksen joukkueelle.

Jos taas joukkueen jäsenistä osa osallistuu myös yksilöluokkaan (Luokka II) ja joukkueesta tulee osallistujat myös sekameteliin, on mahdollisuus kerätä joukkupisteitä parempi.

Jos yksittäinen kilpailija ei omin voimin löydä joukkuetta, sijoitetaan hänet kilpailun juryn puolesta sopivaan joukkueeseen. Kekrikisan joukkueen muodostaminen on oiva tapa tutustua muihin Heponiityn oppilaisiin!

Joukkueet voivat olla sekajoukkueita eli joukkueen jäsenet voivat osallistua mihin tahansa luokkaan.

Kilpailujen jury pidättää oikeuden sääntötulkintoihin.

Ilmoittautumiset tiistaihin 24.10. mennessä maneesin toimistossa oleviin listoihin. Joukkueet tulee nimetä ja siihen kuuluminen mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikille kilpailuluokille on omat ilmoittautumislistat!!

Kaikkien kilpailijoiden toivotaan osallistuvan ratojen rakentamiseen ja purkamiseen sekä toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilötehtävät jaetaan kilpailun juryn puolesta ja ovat nähtävillä lähtölistojen yhteydessä. On sallittua käyttää sijaishenkilöä toimihenkilötehtävissä!

Ratsukkokohtaiset musiikit:

toimitetaan joko CD-levyllä (oltava CD / CD-R / CD-RW-levy ) tai USB- MUISTITIKULLA, MP3- tai WMA tiedostona.

Levy tai muistitikku tulee nimetä selkeästi (nimi, luokka, sekä ohjeet siitä, soitetaanko musiikkia jo sisään ratsastettaessa vai vasta tervehdyksestä alkaen.) ja se tulee toimittaa Heponiittyyn ilmoittautumisajan loppuun mennessä, jolloin toimivuus voidaan varmistaa hyvissä ajoin. Kilpailupäivän aamuna toimitettujen musiikkien toimivuutta ei voida taata.

Voit kysyä lisätietoa Miikalta, kun näet häntä tallilla tai sähköpostilla miika.kylmala@gmail.com

Levyn tai muistitikun voi  jättää ilmoittautumislistan vieressä olevaan muovirasiaan.

Kilpailuasu

Kür-luokissa asu on vapaa. Kypärä on pakollinen kun on ratsailla (kürin voi halutessaan esittää myös hevosen / ponin kanssa maasta käsin). Hevosta / ponia saa koristella asukokonaisuuden vaatimalla tavalla, kuitenkin turvallisuutta noudattaen.

Sekametelissä asu on vapaa, ratsastajalla turvalliset ratsastusvarusteet, ponia taluttavalla hanskat ja kypärä. Kepparilla ratsastavalla voi olla kypärä ja turvaliivi, jos kokee sen tarpeelliseksi. Jokerilla kypärä mukana, tehtävä tosin ei sisällä ratsastusta. Sekameteliteam voi ottaa mukaan oman kepparin!

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut