Kekrikisojen ohjeet ja säännöt

Kilpailuun osallistutaan joukkueena. Joukkueessa saa olla enintään 8 ratsukkoa, 4 parasta tulosta huomioidaan.

Joukkueen yhteistulos voi koostua kaikkien luokkien tai vain yhden luokan tuloksista.

Joukkueen kaikki ratsastajat saavat osallistua sekä Sekameteliin ja kür-luokiin, tai vain esim. kür-luokkiin. Joukkue voi koostua ratsukoista, jotka esiintyvät kürissä yksin tai esim. pareittain (tai neljän ratsukon ryhmässä).  Mitä enemmän joukkueella on kilpailustartteja, sitä enemmän joukkue voi kerätä pisteitä.

Jos yksittäinen kilpailija ei omin voimin löydä joukkuetta, sijoitetaan hänet kilpailun juryn puolesta sopivaan joukkueeseen.

Joukkueet voivat olla sekajoukkueita eli juniorit, poniratsastajat ja seniorit voivat olla samassa joukkueessa.

Kilpailujen jury pidättää oikeuden sääntötulkintoihin.

Ilmoittautumiset tiistaihin 25.10. mennessä maneesin toimistossa olevaan listaan. Joukkueet tulee nimetä ja siihen kuuluminen mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikkien kilpailijoiden toivotaan osallistuvan ratojen rakentamiseen ja purkamiseen sekä toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilötehtävät jaetaan kilpailun juryn puolesta ja ovat nähtävillä lähtölistojen yhteydessä. On sallittua käyttää sijaishenkilöä toimihenkilötehtävissä!

Ratsukkokohtaiset musiikit:

toimitetaan joko CD-levyllä (oltava CD / CD-R / CD-RW-levy ) tai USB- MUISTITIKULLA, MP3- tai WMA tiedostona.

Yleisimpiä tiedostomuotoja käyttäen musiikin voi myös lähettää sähköpostiin: miika.kylmala@gmail.com  

Levy tai muistitikku tulee nimetä selkeästi (nimi, luokka, sekä ohjeet siitä, soitetaanko musiikkia jo sisään ratsastettaessa vai vasta tervehdyksestä alkaen.) ja se tulee toimittaa Heponiittyyn ilmoittautumisajan loppuun mennessä, jolloin toimivuus voidaan varmistaa hyvissä ajoin. Kilpailupäivän aamuna toimitettujen musiikkien toimivuutta ei voida taata.

Levyn tai muistitikun voi antaa Jahnulle tai Miikalle (joka käy tallilla ainakin keskiviikkoisin ja torstaisin), tai jättää ilmoittautumislistan vieressä olevaan muovirasiaan.

Kilpailuasu

Kür-luokissa asu on vapaa. Kypärä on pakollinen. Hevosta / ponia saa koristella asukokonaisuuden vaatimalla tavalla, kuitenkin turvallisuutta noudattaen.

Sekametelissä  asu on vapaa, ratsastajalla turvalliset ratsastusvarusteet, ponia taluttavalla hanskat ja kypärä. Kepparilla ratsastavalla voi olla kypärä ja turvaliivi, jos kokee sen tarpeelliseksi. Jokerilla kypärä mukana, tehtävä tosin ei sisällä ratsastusta.

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut