Junioreiden hoitokerho

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi kerho laitetaan tauolle viikosta 41. Viimeinen kerhopäivä on 13.10.

Kokeilemme kerhon aloittamista uudelleen keväällä.

HALUATKO OPPIA LISÄÄ HEVOSTEN JA PONIEN HOITAMISESTA?

Tule silloin junioreiden hoitokerhoon, joka on suunnattu n. 7-13 vuotiaille. Koska kerhon toimintaan kuuluu myös välillä teoriaa ja pieniä teoriatehtäviä, tulisi kerholaisen olla vähintään ensimmäisellä luokalla koulussa.

Kerho alkaa viikolla 36, ensimmäinen kerhopäivä on tiistai 6.9!

HOITOKERHO ON TIISTAISIN JA TORSTAISIN KLO 16 – 17:30.

HINTA 20 € / neljä viikkoa.   Maksamalla kerhomaksun voi kerhossa käydä joko kaikkina kerhopäivinä, tai vain niillä, jotka itselle sopivat. Maksetusta neljän viikon jaksosta käyttämättä jätettyjä kerhopäiviä ei korvata, eikä niitä voi siirtää seuraavalle jaksolle.

Kerhomaksut kerää kerhon vetäjä Merika Kokko.

Jos ei halua maksaa neljän viikon kerhomaksua, voi käytetyt kerhokerrat maksaa myös yksittäisenä. Tällöin kerhokerran hinta on 5 € ja se maksetaan Merikalle aina ennen kerhon alkua.

KERHOSSA VOI KÄYDÄ NIIN USEIN KUN HALUAA JA KERHO ON AVOIN KAIKILLE. 

Kerholaisilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta hevosista tai poneista, riittää kun olet kiinnostunut! Kerhoon voi tulla, vaikka ei kävisikään ratsastamassa.

Kerhossa opetellaan ponien ja hevosten hoitamista (harjaus, siistiminen, letittäminen), varusteiden pukemista hevosille ja poneille, varusteiden puhdistamista. Ohjelmaan kuuluu myös ponien / hevosten taluttamisen harjoittelua ja kylmällä säällä teoriaopetusta maneesin kahviotilassa.

KERHOON EI TARVITSE ERIKSEEN ILMOITTAUTUA, SAAVU PAIKALLE SINULLE SOPIVANA KERHOPÄIVÄNÄ.

MAKSU SUORITETAAN KÄTEISELLÄ ENSIMMÄISELLÄ KERHOKERRALLA KERHON VETÄJÄLLE.

TERVETULOA MUKAAN HOITOKERHOON OPPIMAAN LISÄÄ HEVOSISTA JA PONEISTA!

Heponiitty ei vakuuta kerholaisia.

Kerholaisille suositelaan kypärän käyttöä hevosia ja poneja hoitaessa ja taluttaessa. Oma pyöräilykypärä käy hyvin hoitokypäräksi!

Tietoa Suomen Ratsastajainliiton vakuutuksista. 

 

Julkaistu