Itsenäistä ratsastusta

Heponiityn hevostunneilla vakio-oppilaina käyvät voivat käydä ratsastamassa itsenäisesti arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Ratsastajan tulee osata varustaa hevonen itse ratsastusta varten, sekä osata hoitaa sen jälkeen. Voit kysyä Jahnulta tai Lindalta, riittävätkö taitosi itsenäiseen ratsastukseen. (Hevoset voivat käyttäytyä erilailla kuin ryhmätunneilla ollessaan yksin kentällä tai maneesissa)

Itsenäinen ratsastusaika pitää varata etukäteen, voit samalla kertoa, millä hevosella haluaisit ratsastaa. Samalla varmistamme, että joku opettajista on paikalla kun haluat tulla ratsastamaan. Opettaja voi olla itse samaan aikaan ratsastamassa, ainakin hän on lähistöllä, jolloin saat tarvittaessa apua.

Ratsastus tapahtuu kentällä tai maneesissa, esteet tai maasto eivät kuulu itsenäiseen harjoitteluun. Ratsastusaika on sama kuin tunneilla eli 50 min, johon tulee sisältyä selkeitä käyntijaksoja pitkinohjin.  Itsenäisillä ratsastuskerroilla voi esim.  rauhassa harjoitella samoja asioita kuin tunneilla on aiheena, tai vaikka harjoitella kouluratsastusohjelmia.  Voit ennen selkään nousua kertoa paikalla olevalle opettajalle, mitä olet suunnitellut tekeväsi.

Klo 9 – 14 välisenä aikana haet hevosen itse pihatosta ennen kun harjaat ja varustat sen ratsastusta varten. Aamupäivällä hevonen usein myös viedään takaisin pihattoon ratsastuksen jälkeen.

Hinta on 35 € / kerta. Kymppikorttia tai kausikortin rästitunteja voi myös käyttää itsenäiseen ratsastukseen. Jos käytät 10-korttia tai ratsastat rästejäsi itsenäisesti, ei niiden hinnasta saa hyvitystä. (kausikorttitunti 36 €/ kerta, kokokausi, 10-kortti jos ei ole kausikorttia 41 €/ kerta)

 

 

Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky

Hyyppäräntie 127
05800 Hyvinkää

Puhelinpäivystys

arkisin klo 15 – 16.30
puh. 040 563 4163

hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com
hyvinkaanratsastuskeskus.fi

SRL ry

26b8267e30a16cdf2a39ac0e4c019f8c3ae72a22

SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, laatutallimerkintä myönnetty joulukuussa 2015.

Marikoo kotisivut